De begraafplaats

Begrafenis

De begraafplaats

Als uw huisdier is overleden kunt u contact met ons opnemen over de wijze waarop u uw dier graag begraven ziet. U kunt uw dier zelf bij ons brengen na afspraak binnen 12 uur. Ook kunt u een beroep doen op de plaatselijke dierenambulance, die uw huisdier naar ons toebrengt. U kiest zelf hoe u uw dier wilt begraven, bijvoorbeeld in een kistje, dekentje of rieten mandje. U dient zelf voor het kistje, dekentje of mandje te zorgen zodat het daarin begraven kan worden. Indien het uw voorkeur heeft kunt u uw dier zelf in het grafje leggen, maar dat kan ook door ons gedaan worden. Vervolgens wordt uw dier door u of ons toegedekt met aarde. U mag ook op afspraak zelf het grafje graven en toedekken. Na de begrafenis bieden wij u een kopje thee of koffie aan. Wij vinden het erg belangrijk dat alles in goed overleg gaat zodat het een begrafenis wordt zoals u het graag ziet.

U kunt bij ons ook een urn begraven.

Bij Dierenbegraafplaats De Passage kan uw dier ook anoniem begraven worden. Kosten éénmalig € 100,00. U kunt uw huisdier naar ons toebrengen, uw dier wordt dan door ons begraven op een speciale plek bij de dierenbegraafplaats.

Grafdekking

Kaarsen en lantaarns

Naast de handeling van het begraven van de dieren kunt u bij ‘De Passage’ ook terecht voor grafstenen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte en het materiaal en zijn op afspraak verkrijgbaar. U kunt het grafje naar eigen idee inrichten, b.v met iets dat u thuis heeft wat u er graag op wilt plaatsen. En voor een kaarsje of lantaarn kunt u altijd bij ons terecht.

Websiteontwikkeling: DigiLinq